2024 5/4

God efterfrågan på lamm

Våren betyder god efterfrågan på svenskt lamm, och vi tar gärna emot fler djur i anmälan kommande veckor. Har du slaktmogna djur i stallet så välkommen att kontakta vår slaktanmälan på 0771-500 500. Även om det är aktuellt lite längre fram så uppskattar vi om vi får en preliminär anmälan med lite framförhållning, så att vi balanserar rätt i slakt och försäljning.

Vi vill också påminna om Livsmedelverkets nya riktlinjer kring klassning av får/lamm. Om djuren har börjat fälla sina framtänder så kommer de att klassas som får. Vänta därför inte för länge med att skicka djur som stått kvar över vintern.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Postat den av Carina Ljungkvist.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.