2012 27/2

Välkommen Lisbeth Riberth!

Tiden går fort och nu är det dags för Kristin Norén, nötlamm inköpare i Halland och Sjuhärad att varva ner och fokusera på sin föräldraledighet. Kristins vikarie heter Lisbeth Riberth och hon har gått brevid Kristin under februari månad.

Lisbeth är utbildad husdjursagronom och har jobbat som lärare och rektor på lantbruksgymnasium. Närmast kommer Lisbeth från Viking Genetics och en chefstjänst på tjurprövningsstationen i Falkenberg. Lisbeth har kontor i bostaden i Ullared och du når henne på tel: 0346-578 17 och e-post: lisbeth.riberth@scan.se

Vi hälsar Lisbeth välkommen till SLS!

Roligt vetande om Lisbeth: är en hejare på skidor (genomförde tjejvasan i helgen), gift och har 2 söner, maken driver mjölkgård.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.